Att göra bruset överflödigt

KAi Studios är en ny typ av byrå. Ett tvärdisciplinärt nätverk av digitala kreatörer, konstnärer, psykologer och strateger. Med bas i Malmö, Göteborg och Stockholm, erbjuder KAi kreativt och strategiskt stöd till initiativ och företag som drivs av en uppriktig vilja att förbättra eller bidra med något positivt till omvärlden.

Det kan handla om socialt drivna tech-entreprenörer som behöver nå fram med en viktig idé, eller större bolag som söker mer autentisk och användarorienterad dialog.

Fokus ligger på digital storytelling, innehållsproduktion och utveckling av digitala varför-berättelser. Med unika perspektiv och metoder – baserade på en kombination av mångårig konstnärlig erfarenhet, digital spetskompetens och utbildning inom psykologi, projektledning och beteendevetenskap – utmanar och uppdaterar KAi befintliga strategier för kommunikation och marknadsföring.

Vi kallar det hållbar kommunikation. Användarfokuserad dialog som motiverar, utmanar, informerar och löser problem. Som inte stör eller stjäl människors dyrbara tid.

Vår mission är att göra bruset överflödigt.

Leave a Reply